Salad Bar |
샐러드, 샐러드드레싱, 샐러드 토핑, 식빵, 샌드위치스프레드, 야채스틱, 과일, 버터 등Salads, Salad Dressings, Toppings, Sandwich Bread, Spread, Veggie sticks, Fruit, Butter and etc.沙拉, 三明治, 黄油, 饮料, 水果 Salad, salad dressing, salad topping, bread, sandwich spread, vegetable stick, fruit, butter, etc |
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Food Origins |
(쌀: 국내산) (삼겹,목살:독일,오스트리아,덴마크,스페인, 그 외 돼지고기:국내산) (소고기: 호주산) (닭고기: 제주산) (닭정육:브라질) (포기김치-배추:국내산, 고춧가루:중국산) (Rice: Korea) (Samgyeopsal: Germany, Austria, Denmark, Spain, and other pork: Domestic) (Beef: Australian) (Chicken: Jeju) (Chicken: Brazil) (Chicken kimchi-cabbage: Domestic, red pepper powder: Chinese) |
Food Allergens |
1.계란 2.우유 3.돼지고기 4.메밀 5.땅콩 6.콩 7.밀가루 8.게 9.새우 10.고등어 11.토마토 12.복숭아 13.아황산염 14.호두 15.닭고기 16.소고기 17.오징어 18.조개 ※그 외(알러지): 카페테리아에 있는 게시판의 안내문을 확인하여 주십시오. ※그 외(알러지): 카페테리아에 있는 게시판의 안내문을 확인하여 주십시오. 1.egg 2.milk 3.pork 4. buckwheat 5.nut 6.pean 7.flour 8. crab 9. shrimp 10. mackerel 11. tomato 12. peach 13. sulfite 14. walnut 15. chicken 16. beef 17. squid 18. clam※Other (allergy): Please check the notice on the bulletin board in the cafeteria. |
Note |
•알러지 식품 표기는 각 메뉴당 ‘알러지 음식 표기’란의 번호와 대조하여 확인하시기 바랍니다. •위 메뉴는 당일 식자재 수급 상황에 따라 변동될 수 있습니다.•Please look for the numbers on the listed menu if you have a food allergy. • We may have to make small changes to the menu depending on the supply of ingredients.•易过敏食物在餐单上用’食物过敏症状’做了标记, 请仔细确认。 •根据时节变化, 食材会有不同。 •Please check the food labeling by comparing it with the number in the 'Allergy Food Labeling' column for each menu. •The menu above is subject to change depending on the supply and demand of food materials on the same day. |