주간 식단표

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주간 식단표

주간 식단표

2025-09-15(월 | Mon)
중식(LUNCH) 2025-09-15(월 | Mon)
밥(밥)
  • 쌀밥
    Rice
주찬(주찬)
  • 섭산적야채볶음
    Stir-fried Vegetables with Seopsanjeok
부찬(부찬)
  • 감자조림
    Braised Potato
김치(김치)
  • 어린이김치
    Children's Kimchi
국(국)
  • 바몬드애플커리
    Vermont Apple Curry
추가(추가)
  • 갈비만두
    Galbi Dumpling
서브(서브)
  • 과일&야채스틱/우유
    Fruit & Vegetable Sticks/Milk
2025-09-16(화 | Tue)
중식(LUNCH) 2025-09-16(화 | Tue)
밥(밥)
  • 쌀밥
    Rice
주찬(주찬)
  • 돼지갈비찜
    Braised Pork Ribs
부찬(부찬)
  • 멸치볶음
    Stir-fried Anchovy
김치(김치)
  • 어린이김치
    Children's Kimchi
국(국)
  • 아욱국
    Malva Soup
추가(추가)
  • 건파래자반/야채춘권
    Seasoned Seaweed Flakes / Spring Roll
서브(서브)
  • 과일&야채스틱/우유
    Fruit & Vegetable Sticks/Milk
2025-09-17(수 | Wed)
중식(LUNCH) 2025-09-17(수 | Wed)
밥(밥)
  • 쌀밥
    Rice
주찬(주찬)
  • 한입돈까스
    Mini Pork Cutlet
부찬(부찬)
  • 허니캐럿
    Honey-glazed Carrots
김치(김치)
  • 어린이김치
    Children's Kimchi
국(국)
  • (미니)우동
    (Mini) Udon
추가(추가)
  • 계란빵
    Egg Bread
서브(서브)
  • 과일&야채스틱/우유
    Fruit & Vegetable Sticks/Milk
2025-09-18(목 | Thu)
중식(LUNCH) 2025-09-18(목 | Thu)
밥(밥)
  • 쌀밥
    Rice
주찬(주찬)
  • 간장닭갈비
    Soy Sauce Boneless Chicken
부찬(부찬)
  • 어묵잡채
    Stir-fried Fish Cake with Vegetables
김치(김치)
  • 어린이김치
    Children's Kimchi
국(국)
  • (냉)콩나물국
    Cold Soybean Sprout Soup
추가(추가)
  • 블루베리우유
    Blueberry Milk
서브(서브)
  • 과일&야채스틱/우유
    Fruit & Vegetable Sticks/Milk
2025-09-19(금 | Fri)
중식(LUNCH) 2025-09-19(금 | Fri)
밥(밥)
  • 쌀밥
    Rice
주찬(주찬)
  • 바싹불고기
    Crispy Bulgogi
부찬(부찬)
  • 소세지떡강정
    Sweet & Spicy Sausage Rice Cake
김치(김치)
  • 어린이김치
    Children's Kimchi
국(국)
  • 동치미국
    Dongchimi Soup
추가(추가)
  • 오트밀쿠키
    Oatmeal Cookie
서브(서브)
  • 과일&야채스틱/우유
    Fruit & Vegetable Sticks/Milk
2025-09-20(토 | Sat)
2025-09-21(일 | Sun)
Salad Bar

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Food Origins

(쌀: 국내산) (삼겹,목살:독일,오스트리아,덴마크,스페인, 그 외 돼지고기:국내산) (소고기: 호주산) (닭고기: 제주산) (닭정육:브라질) (포기김치-배추:국내산, 고춧가루:중국산)

(Rice: Korea) (Samgyeopsal: Germany, Austria, Denmark, Spain, and other pork: Domestic) (Beef: Australian) (Chicken: Jeju) (Chicken: Brazil) (Chicken kimchi-cabbage: Domestic, red pepper powder: Chinese)

Food Allergens

1.계란 2.우유 3.돼지고기 4.메밀 5.땅콩 6.콩 7.밀가루 8.게 9.새우 10.고등어 11.토마토 12.복숭아 13.아황산염 14.호두 15.닭고기 16.소고기 17.오징어 18.조개 ※그 외(알러지): 카페테리아에 있는 게시판의 안내문을 확인하여 주십시오.※그 외(알러지): 카페테리아에 있는 게시판의 안내문을 확인하여 주십시오.

1.egg 2.milk 3.pork 4. buckwheat 5.nut 6.pean 7.flour 8. crab 9. shrimp 10. mackerel 11. tomato 12. peach 13. sulfite 14. walnut 15. chicken 16. beef 17. squid 18. clam ※Other (allergy): Please check the notice on the bulletin board in the cafeteria.

Note

•알러지 식품 표기는 각 메뉴당 ‘알러지 음식 표기’란의 번호와 대조하여 확인하시기 바랍니다. •위 메뉴는 당일 식자재 수급 상황에 따라 변동될 수 있습니다.

•Please check the food labeling by comparing it with the number in the 'Allergy Food Labeling' column for each menu. •The menu above is subject to change depending on the supply and demand of food materials on the same day.



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